تئوری ‌های تصمیم گیری TSI

تئوری‌های تصمیم‌گیری tsi

تئوری ‌های تصمیم گیری TSI موضوع مقاله امروز ماست. نکته جالبی که باید بدانید، این است که TSI همان ایمونوگلوبولین محرکه تیروئید، در خون افراد محسوب می‌شود. مقادیر بالای TSI در خون می‌تواند، یکی از علائم بیماری گریوز به‌شمار رود. این بیماری یک اختلال خودایمنی است که بر تیروئید شما تأثیر می‌گذارد. ابتلا به به بیماری گریوز شانس ابتلا به بیماری‌های خودایمنی مانند دیابت نوع 1 یا بیماری آدیسون را افزایش می‌دهد. زنان 7 تا 8 برابر بیشتر از مردان در معرض ابتلا به این بیماری هستند.

 تأثیر تئوری ‌های تصمیم گیری TSI بر غده تیروئید بدن

 تیروئید مسئول تولید هورمون‌های مختلف است که به بدن شما کمک می‌کند، عملکردهای مهم را تنظیم کند. اما برای آنکه تیروئید شما مقدار زیادی هورمون تیروئید T3 و T4 را تولید نماید، شرایطی وجود دارد که به‌عنوان پرکاری تیروئید شناخته می‌شود. پرکاری تیروئید می‌تواند، منجر به طیف وسیعی از علائم شود که در ادامه، به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

·        خستگی بیش از حد

·        کاهش بی‌رویه وزن بدن

·        بی‌قراری هنگام خواب

·        لرزش دست و تپش قلب

·        لرزش دست و تپش قلب

هدف از انجام آزمایش تئوری ‌های تصمیم گیری TSI

  1. گریوز به وسیله TSI

اگر تیروئید شما پرکار است، این احتمال وجود دارد که شما به بیماری گریوز مبتلا شده باشید. برای این مدل علایم معمولا آزمایش TSI تجویز میشود. وقتی سطح TSH، T4 و T3 غیرطبیعی باشد، این آزمایش به ما میتواند کمک کند تا علت علایم را متوجه شویم.

  1.  زنان باردار

اگر در دوران بارداری علائم پرکاری تیروئید را مشاهده کردید یا در خانواده سابقه بیماری تیروئید دارید، پزشک برای شما تست TSI را تجویز می‌کند. از هر هزار زن باردار، دو نفر دچار پرکاری تیروئید می‌شوند.

  1. تشخیص سایر بیماری‌ها

تیروئیدیت هاشیموتو و گواتر چندگره‌ای از جمله بیماری هایی به شمار می رود که علت آن مقدار نامناسب TSI است. تیروئیدیت هاشیموتو همان لنفوسیت مزمن تیروئید است که به التهاب غده تیروئید مربوط می‌شود. این بیماری معمولاً باعث کاهش عملکرد غده تیروئید می‌شود و کم‌کاری آن را به دنبال خواهد داشت.

هدف از تئوری ‌های تصمیم گیری TSI

آمادگی برای آزمایش همراه با نتایج آن

 به‌طورکلی، برای انجام آزمایشات تئوری ‌های تصمیم گیری TSI احتیاجی به ناشتا بودن یا قطع داروها نیست. اما، اگر پزشک شما چنین خواسته‌ای داشت، دستورالعمل‌های پزشک خود را دنبال کنید. ممکن است، برای آزمایش‌های دیگری که هم‌زمان با آزمایش TSI است، از شما خون بگیرند و لازم باشد که ناشتا باشید.

 نتایج عادی تئوری ‌های تصمیم گیری TSI

 معمولاً شاخص TSI باید کمتر از 1.3 یا 130 درصد باشد. هر یک از پزشکان استانداردهای مختلفی دارند، بنابراین اگر سوالی در ذهن شما وجود دارد، با پزشک خود مطرح کنید.

 نتایج غیرعادی TSI

 اگر سطح TSI شما بالاتر از حد معمول باشد، ممکن است بیانگر یکی از موارد زیر باشد:

  بیماری گریوز

 هاشی توکسیکوز که فعالیت تیروئید را افزایش می‌دهد. تیروتوکسیکوز نوزادی، که با درمان، تیروتوکسیکوز نوزاد در کودک شما از بین می‌رود

 خطرات در آزمایش تئوری ‌های تصمیم گیری TSI

هر آزمایش خونی که ما انجام می‌دهیم خطراتی را شامل می‌شود که برخی از آن‌ها عبارتند از:

1.     درد کوتاه در حین انجام آزمایش و بعد از آن

2.     خونریزی جزئی پس از انجام آزمایش

3.     ایجاد کبودی در ناحیه آزمایش

4.     عفونت در محل آزمایش (به ندرت)

تئوری ‌های تصمیم گیری TSI

نتیجه‌گیری

تئوری‌های تصمیم گیری TSI موضوع مقاله امروز بود که در این خصوص با تست TSI، خطرات احتمالی و نتایج آن آشنا شدید. توصیه ما این است که برای انجام تست TSI با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.